Band

“Goede show, Goede zangeres, Rockt als een beest!” – dat waren de woorden die gebruikt werden om Eve’s Fall te beschrijven door de jury van Global battle of the Bands 2014, waarin de band de nationale finale bereikte. De door pop beïnvloede metal band, geleid door Liesbeth Cordia betrad de podia begin 2012, en lanceerde kort hierna hun debutalbum From Here On in april 2013 in een drukke Supermarkt. Het is duidelijk te zien dat de band het meent: behalve het behalen van de finale van GBOB hebben zij ook Band Boost 2013 gewonnen, en zijn ze te gast geweest bij 3FM in de Freaknacht.

Eve’s Fall laat een catchy en toegankelijke mix horen van stevige, moderne metal met sterke invloeden uit de popmuziek. De band neemt daarmee nadrukkelijk afstand van de clichés die vaak geassocieerd worden met female fronted metal. Het frisse en gevarieerde geluid is grotendeels te danken aan de verschillende muzikale achtergronden van de bandleden, die naast Eve’s Fall al de nodige studio- en podiumervaring hebben opgedaan in bands als Bullerslug, Malkovich, The Bullfight en Annatar. In het kort: verwacht van Eve’s Fall een strakke en energieke show!

“Het vijftal van Eve's Fall bezit de kwaliteiten om de nieuwe Nederlandse trots te worden op metalgebied.” – 3voor12 Zuid-Holland
“Een waardevolle toevoeging aan het rock/metal landschap in Nederland.” – MusicFromNL
“Aanstekelijke metal, zonder pretenties. Pop, maar dan metal.” – Dutch Distortion

shows
No confirmed upcoming gigs.
followus
video

Meer videos op onze YouTube pagina.
facebook
tweets
Website made by Bart Limburg, Nathalie van Vugt and Johan van Heusden.