...en toen waren er nog maar drie

Thursday 20 October 2016 11:01

Hey lads and ladies,

Het is alweer beschamend lang geleden dat we voor het laatst iets van onszelf hebben laten horen. Daarom is het nu hoog tijd voor een uitgebreide update, want er is genoeg gebeurd in de tussentijd.

Zoals jullie misschien nog weten van eerdere berichten is Bart afgelopen jaar gepromoveerd in de scheikunde. Hij heeft onlangs een unieke kans gekregen om met ingang van 1 augustus op de universiteit van Oxford onderzoek te komen doen voor een periode van drie jaar. We zullen Bart erg missen, als bandleider en als vriend, en we wensen hem heel veel succes met zijn nieuwe baan. Hij zal zijdelings nog wel bij de band betrokken blijven, weliswaar op afstand.

Omdat we niet als trio verder willen en de 3 J's al bestaan, zijn we naast een zangeres dus per direct ook op zoek naar een gedreven, gezellige en getalenteerde gitarist (m/v). We zullen hier binnenkort uitgebreider op in gaan en de diverse muzikantenbanken bestoken met advertenties. Kortom: Kun je goed gitaar spelen, zingen of beide dan horen we het graag.

Naast afscheid ook veel nieuws. We hebben afgelopen periode hard gewerkt aan de songs voor het nieuwe Eve’s Fall album. Bijna klaar voor recordings en wachtend op de input van twee nieuwe bandleden!

Cheers,
Johan, Jeroen en Josha

/misc/uploads/3Js-600x600.jpgLet op zangeressen!

Sunday 24 January 2016 15:46

Eve's Fall zijn op zoek naar een frontvrouw die niet bang is het achterste van haar tong te laten zien!
Wie zoeken we? Iemand die het beste uit zichzelf wil halen in: zangkunst, podiumpres(en)tatie, compositie! Als frontvrouw willen we vooral jou in de spotlight zetten!
Wat bieden we? Een volledig ingerichte oefenruimte/studio in Delft, gemotiveerde professioneel ingestelde muzikanten en vooral ook gezelligheid!

We gaan ervoor om popmuziek harder te maken! Kwa sound willen we graag denken aan Halestorm, Paramore, Florence and the Machine, en Katy Perry.

Dus: wil jij graag het podium op met een groep muzikanten die jou helpen het beste uit jezelf te halen? Stuur ons dan zeker een bericht!

Meer informatie: www.evesfall.nl / www.facebook.com/evesfall
E-mail: info@evesfall.nlBericht van Liesbeth

Monday 14 December 2015 18:39

Lieve vrienden en fans,

In 2011 begon ik met Johan, Bart, Jeroen en Josha Eve's Fall en wat hebben we leuke dingen beleefd; een album gemaakt, BandBoost 2013 gewonnen, live bij 3FM gespeeld, op vette festivals gespeeld zoals Wantijpop en Westerpop en niet te vergeten vele vette shows mogen spelen met vette bands zoals Stream of Passion, Autumn, Kingfisher Sky, My Propane, Sin7sins en Ancient Bards. Tussen de bedrijven door heb ik op privévlak ook nogal wat grote veranderingen doorgemaakt zoals gezinsuitbreiding en een scheiding. Zoals velen weten verwacht ik inmiddels mijn 4e kindje en is het voor mij een lastige taak geworden om mijn drukke gezinsleven te combineren met mijn band. Juist omdat Eve's Fall ook voelt als een "kindje" was het voor mij een onmogelijke beslissing of ik wel of niet wilde stoppen met mijn grote passie.

Maar ik doe mijn band en daarmee ook jullie als trouwe volgers en muziekliefhebbers simpelweg te kort als ik me niet voor de volle 100% in kan zetten.
Het is daarom met pijn in mijn hart, maar wel met een fijn gevoel over de afgelopen mooie jaren dat ik jullie vertel dat wij als band zijn overeengekomen dat Eve's Fall verder gaat zonder mij. Ik hoop met heel mijn hart dat zij snel een nieuwe waanzinnig goeie zangeres in mijn plaats zullen vinden zodat zij weer vol gas verder kunnen met waar ze zo ontzettend goed in zijn.

Ik wil Eve's Fall, iedereen die achter de schermen in de loop der jaren een hoop voor ons/mij heeft betekend (Dave, Djuri, Nathalie, Manon, familie en vrienden) maar ook de fotografen die mooie plaatjes van mij hebben geschoten, zalen & geluid/lichttechs en al onze volgers, fans en vrienden via deze weg bedanken voor de fantastische tijden die ik met de band heb mogen meemaken. Ik zal het niet snel vergeten!

Liefs,

Liesbeth Cordia

/misc/uploads/Promo-maart-2014-600x400.jpgNews archive: < Prev - Next >

shows
No confirmed upcoming gigs.
followus
video

Meer videos op onze YouTube pagina.
facebook
tweets
Website made by Bart Limburg, Nathalie van Vugt and Johan van Heusden.