Wat vliegt de tijd!

Saturday 29 April 2023 12:01

Het besef drong vandaag ineens tot ons door... Afgelopen maandag, 24 april, was het exact 10 jaar geleden dat ons eerste en enige full-length album "From Here On" verscheen. Wat vliegt de tijd!

Mocht je het je afvragen: we hebben de band nooit echt officieel opgeheven, maar je kunt met een gerust hart zeggen dat Eve's Fall niet meer bestaat. De meesten van ons zijn echter wel nog steeds met muziek bezig. Liesbeth is lekker bezig met Ylisia, en "de drie J's" Johan, Josha en Jeroen spelen samen in de liveband van melodic doom project Akelei. En mocht je toevallig nog eens in het mooie Barcelona komen, dan kun je zomaar Professor Bart tegen het lijf lopen!

We kunnen terugblikken op een hoop mooie herinneringen: van samen spelen met meerdere te gekke bands, in diverse mooie zalen en clubs, tot live spelen op de landelijke radio en samenwerken met fantastische muzikanten (vooral Len van de Laak, die toetsen speelde op de plaat, en Ad Sluyter die twee gitaarsolo's inspeelde en ze ook live ten gehore bracht bij onze releaseparty). We kunnen terugblikken op een mooie tijd. Daar proosten we graag op!...en toen waren er nog maar drie

Thursday 20 October 2016 11:01

Hey lads and ladies,

Het is alweer beschamend lang geleden dat we voor het laatst iets van onszelf hebben laten horen. Daarom is het nu hoog tijd voor een uitgebreide update, want er is genoeg gebeurd in de tussentijd.

Zoals jullie misschien nog weten van eerdere berichten is Bart afgelopen jaar gepromoveerd in de scheikunde. Hij heeft onlangs een unieke kans gekregen om met ingang van 1 augustus op de universiteit van Oxford onderzoek te komen doen voor een periode van drie jaar. We zullen Bart erg missen, als bandleider en als vriend, en we wensen hem heel veel succes met zijn nieuwe baan. Hij zal zijdelings nog wel bij de band betrokken blijven, weliswaar op afstand.

Omdat we niet als trio verder willen en de 3 J's al bestaan, zijn we naast een zangeres dus per direct ook op zoek naar een gedreven, gezellige en getalenteerde gitarist (m/v). We zullen hier binnenkort uitgebreider op in gaan en de diverse muzikantenbanken bestoken met advertenties. Kortom: Kun je goed gitaar spelen, zingen of beide dan horen we het graag.

Naast afscheid ook veel nieuws. We hebben afgelopen periode hard gewerkt aan de songs voor het nieuwe Eve’s Fall album. Bijna klaar voor recordings en wachtend op de input van twee nieuwe bandleden!

Cheers,
Johan, Jeroen en Josha

/misc/uploads/3Js-600x600.jpgLet op zangeressen!

Sunday 24 January 2016 15:46

Eve's Fall zijn op zoek naar een frontvrouw die niet bang is het achterste van haar tong te laten zien!
Wie zoeken we? Iemand die het beste uit zichzelf wil halen in: zangkunst, podiumpres(en)tatie, compositie! Als frontvrouw willen we vooral jou in de spotlight zetten!
Wat bieden we? Een volledig ingerichte oefenruimte/studio in Delft, gemotiveerde professioneel ingestelde muzikanten en vooral ook gezelligheid!

We gaan ervoor om popmuziek harder te maken! Kwa sound willen we graag denken aan Halestorm, Paramore, Florence and the Machine, en Katy Perry.

Dus: wil jij graag het podium op met een groep muzikanten die jou helpen het beste uit jezelf te halen? Stuur ons dan zeker een bericht!

Meer informatie: www.evesfall.nl / www.facebook.com/evesfall
E-mail: info@evesfall.nlNews archive: < Prev - Next >

shows
No confirmed upcoming gigs.
followus
video

Meer videos op onze YouTube pagina.
facebook
tweets
Website made by Bart Limburg, Nathalie van Vugt and Johan van Heusden.