Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 119 in /srv/http/evesfall/scripts/url_to_absolute.php on line 302
Eve's Fall - News

...en toen waren er nog maar drie

Thursday 20 October 2016 11:01

Hey lads and ladies,

Het is alweer beschamend lang geleden dat we voor het laatst iets van onszelf hebben laten horen. Daarom is het nu hoog tijd voor een uitgebreide update, want er is genoeg gebeurd in de tussentijd.

Zoals jullie misschien nog weten van eerdere berichten is Bart afgelopen jaar gepromoveerd in de scheikunde. Hij heeft onlangs een unieke kans gekregen om met ingang van 1 augustus op de universiteit van Oxford onderzoek te komen doen voor een periode van drie jaar. We zullen Bart erg missen, als bandleider en als vriend, en we wensen hem heel veel succes met zijn nieuwe baan. Hij zal zijdelings nog wel bij de band betrokken blijven, weliswaar op afstand.

Omdat we niet als trio verder willen en de 3 J's al bestaan, zijn we naast een zangeres dus per direct ook op zoek naar een gedreven, gezellige en getalenteerde gitarist (m/v). We zullen hier binnenkort uitgebreider op in gaan en de diverse muzikantenbanken bestoken met advertenties. Kortom: Kun je goed gitaar spelen, zingen of beide dan horen we het graag.

Naast afscheid ook veel nieuws. We hebben afgelopen periode hard gewerkt aan de songs voor het nieuwe Eve’s Fall album. Bijna klaar voor recordings en wachtend op de input van twee nieuwe bandleden!

Cheers,
Johan, Jeroen en Josha

/misc/uploads/3Js-600x600.jpg


shows
No confirmed upcoming gigs.
followus
video

Meer videos op onze YouTube pagina.
facebook
tweets
Website made by Bart Limburg, Nathalie van Vugt and Johan van Heusden.