Wat vliegt de tijd!

Saturday 29 April 2023 12:01

Het besef drong vandaag ineens tot ons door... Afgelopen maandag, 24 april, was het exact 10 jaar geleden dat ons eerste en enige full-length album "From Here On" verscheen. Wat vliegt de tijd!

Mocht je het je afvragen: we hebben de band nooit echt officieel opgeheven, maar je kunt met een gerust hart zeggen dat Eve's Fall niet meer bestaat. De meesten van ons zijn echter wel nog steeds met muziek bezig. Liesbeth is lekker bezig met Ylisia, en "de drie J's" Johan, Josha en Jeroen spelen samen in de liveband van melodic doom project Akelei. En mocht je toevallig nog eens in het mooie Barcelona komen, dan kun je zomaar Professor Bart tegen het lijf lopen!

We kunnen terugblikken op een hoop mooie herinneringen: van samen spelen met meerdere te gekke bands, in diverse mooie zalen en clubs, tot live spelen op de landelijke radio en samenwerken met fantastische muzikanten (vooral Len van de Laak, die toetsen speelde op de plaat, en Ad Sluyter die twee gitaarsolo's inspeelde en ze ook live ten gehore bracht bij onze releaseparty). We kunnen terugblikken op een mooie tijd. Daar proosten we graag op!


shows
No confirmed upcoming gigs.
followus
video

Meer videos op onze YouTube pagina.
facebook
tweets
Website made by Bart Limburg, Nathalie van Vugt and Johan van Heusden.